Kokosyoghurt.

Är just nu på ett ställe som heter surfers paradise här i Australien. Väldigt turistigt men helt klart superfint med en massa flådiga höga byggnader precis vid havet.
 
Då det blir ganska så dyrt att äta ute varje dag fixar vi också vår egna mat ibland (vi bor på hostel & har tillgång till kök). 
Så imorse åt jag en himla god kokosyoghurt, jag köpte kokosyoghurt direkt på burk men kan tänka mig att man helt klart skulle kunna köpa typ krämig kokosmjölk/kokosgrädde hemma, spä ut med lite vatten om det är för tjockt eller lägga till annat om det känns för tunt). Tror inte det finns "färdig" kokosyoghurt i Sverige?
Sedan toppade jag bara med frukt, bär, nötter, frön, jordnötssmör (var bara tvungen att köpa en burk här hehe), kanel m.m. + grön smoothie, avokado & 1 ägg som dock inte är med på bild. 
Vad äter ni till frukost idag? 
 
 
Hoppas ni har det underbart där hemma! 
Kramar!! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vad roligt att just du hittat hit! Jag är en 26-årig tjej som är uppvuxen i Skåne. . Naturlig mat, välbefinnande och träning ligger mig varmt om hjärtat. Med min blogg hoppas jag kunna inspirera och motivera er till att våga prova nya utmaningar i köket. Har ni frågor/synpunkter, tveka inte att höra av er till min mail, Maria_9107@hotmail.se Kärlek, Maria

RSS 2.0