Lyxiga medjooldadlar.

Hej finisar! Har varit lite off på senast, sorry!
Har varit iväg på en ö som heter fraser Island några dagar och där har knappt funnits något internet då vi varit mitt i ingenstans.
Men så himla fint & mysigt vi haft det!
Ganska skönt med ett avbrott från sociala medier dessutom. Hur mår ni förresten?
 
Måste bara dela med mig utav några godbitar som vi hittade idag i en butik i Australien. Nämligen medjooldadlar rullade i krossade nötter & några i kokos. Väldigt gott & enkelt tips att ha till fika eller som en liten dessert efter maten. Kan helt klart fixas hemma genom att köpa dadlar i butiken & gojsa in dom i nötter eller varför inte smält choklad? Himla praktiskt att de fanns att köpa färdigt faktiskt, de ska vi ha som lite snacks med på vår resa. Ska åka vidare ikväll med nattbuss mot ett ställe som heter Airlie Beach. Fortsätting följer.. 
 
 
Äntligen, efter ett bra jävla tag funkade denna bild att ladda upp, internet är inte det snabbaste, men vad gör det,  då får man träna sitt tålamod hehe. 
 
Hoppas ni får en fin dag! 
Kram på er! 
norrsken emmis
2017-04-12 @ 11:36:49
URL: http://nouw.com/lillemmish

ha en fortsätt bra onsdag
kram

Svar: Tack detsamma!!
Maria Gregorioff
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vad roligt att just du hittat hit! Jag är en 26-årig tjej som är uppvuxen i Skåne. . Naturlig mat, välbefinnande och träning ligger mig varmt om hjärtat. Med min blogg hoppas jag kunna inspirera och motivera er till att våga prova nya utmaningar i köket. Har ni frågor/synpunkter, tveka inte att höra av er till min mail, Maria_9107@hotmail.se Kärlek, Maria

RSS 2.0