Ananas- och rödbetssmoothie.

Så skönt att jobba kväll idag, har jobbat mycket morgnar på senaste nämligen. Kunde träna imorse & sedan njuta utav en lugn frukost. Blev idag en himla god ananas- och rödbetsssmoothie toppat med MASSA gott. Unnade mig lite jordgubbar idag faktiskt, blev så sugen på det när jag gick förbi det i affären..
 
Ananas- och rödbetsssmoothie 
Ingredienser;
  • 1/2 banan
  • 2,5 dl havredryck 
  • 1 rödbeta (delad i mindre bitar)
  • 1,5 dl mango
  • 2 dl ananas 
  • 1 avokado 
Mixa! Jag toppade sedan med paranötter (som jag tog på efter bilden tagits), kokoschips, jordnötssmör, jordgubbar & banan.
 
Sedan testade jag att för första gången göra små fina hjärtan i smoothien. Jag blandade någon msk soyghurt med lite superfood i form utav chlorellapulver (har du inte det hemma testa med t.e.x vetegräs/spirulina/alternativt något annat grönt), blanda dom två & klicka ut i små klickar runt hela skålen. Sedan drar du försiktigt igenom en tandpetare så det bildas små hjärtan. Helt ärligt så blev halva min skål mindre bra därav all topping & resten lite bättre haha...ibland får man fuska lite va? :) 
 
 
Kram! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vad roligt att just du hittat hit! Jag är en 26-årig tjej som är uppvuxen i Skåne. . Naturlig mat, välbefinnande och träning ligger mig varmt om hjärtat. Med min blogg hoppas jag kunna inspirera och motivera er till att våga prova nya utmaningar i köket. Har ni frågor/synpunkter, tveka inte att höra av er till min mail, Maria_9107@hotmail.se Kärlek, Maria

RSS 2.0