Sockerfri rabarberpaj.

Bakade igår en himla god rabarberpaj, utan vitt socker! Dock var vi lite lata och köpte färdig sås, så kan det bli ibland haha.. 
Inte allt för många ingredienser heller, himla bra. 
 
Sockerfri rabarberpaj 
Ingredienser:
  • 6 små rabarber + 1 stor rabarb
  • 3 msk kokosolja 
  • 10 färska dadlar
  • Lönnsirap efter behag 
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl bovetemjöl
Mixa dadlarna med havregryn, kokosolja & mjölet. Hacka 6 st mindre rabarber och lägg i bottnen + lite lönnsirap ringlandes på (jag använde mig utav en brödform då jag inte har någon pajform, har ni vanlig form så håll koll på tiden). Häll sedan över halva dadelröran på rabarberna sedan lägger du på 1 skivad rabarb + lite ringlades lönnsirap & till sist resterande dadelröra. Det blir en paj med flera lager alltså. Sätt in i ugnen ca 20 minuter på 180 minuter. 
 
 
 
Efter att bilden tagits öste jag på med mer sås hehehe..
 
Kram på er!!