Råa chokladbollar.

publicerat i Drycker, Mellanmål;
HEEJ!
Long time, no see. Har varit lite off med att uppdatera nu på senaste, men ska definitivt bli bättre på det framöver. Hur är det med er? 
 
Jag har en lite mini-semester kan man väl säga då jag är ledig fram till torsdag nu, så skönt! På mitt jobb håller dom på med renovering så det är de sista som gäller nu därav lite stängt så dom ska kunna renovera utan att någon är där & stör.
Kommer iofs att jobba på Saluhallen (i Malmö) två dagar istället nu nästa vecka när vi har stängt i stan.
För er som inte vet så jobbar jag på en salladskedja som heter Holy Greens i Malmö (finns även i Helsingborg & Stockholm också).
Vi kommer att ta över lokalen bredvid oss så att vi kommer bli dubbelt så stora, så härligt!
 
Nog pratat om det.. Nu till ett skitgott recept, som passar perfekt till fikat eller varför inte till fredagsmyset? Det är dessutom inte allt för många ingredienser heller att köpa hem! 
Det är inget tillsatt socker i utan jag har bakat med naturlig sötning (underbara dadlar.)
 
För er som är nyfikna så har jag även lagt upp en liten mini-tutorial på hur mina chokladbollar är gjorda på Instagram (heter även där heartfulloffood, kika gärna in & säg hej!)
 
Råa chokladbollar 
Ingredienser:
  • 6 st färska dadlar
  • 1/2 dl kakao
  • 2 dl cashewnötter
  • 1,5-2 msk kokosolja
  • 1 msk hampafrö (valfritt)
Mixa & rulla i vad du gillar, jag använde mig idag utav kakaonibs.
 
 
Vad hade ni förresten önskat att läs mer om här på bloggen? Recept? Personligt om mig? Hade blivit så glad om ni kommenterat vad ni tycker. :)
 
Hoppas ni får en helt underbar helg! Kram på er 💜 

Kommentera inlägget här :