Mynta- och mangochia.

Alltså. Mango & mynta är en väldigt god kombination faktiskt, våga prova olika råvaror tillsammans vetja! Lukten utav mynta är ju sååå god dessutom.
 
Efter ett pilatespass imorse åt jag min goda chiabowl till frukost (som jag förberedde igår & ställde i kylen), perfekt att ha frukosten färdig dagen efter!
 
Mynta- och mangochia
Ingredienser:
 
Chiapudding
  • 3 msk chiafrön
  • 2 dl havredryck (alternativt annan vätska)
Blanda noga. 
 
Mynta -och mangoröra
  • 2 st mangos (alternativt ca 2-3 dl mango?)
  • Några myntablad
  • 1 msk krämig kokosmjölk
Mixa en stund!
 
Blanda dessa två tillsammans (röra + chiapudding) & ställ in i kylen några timmar eller över natten.
 
 
Ha nu en fantastisk torsdag! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vad roligt att just du hittat hit! Jag är en 26-årig tjej som är uppvuxen i Skåne. . Naturlig mat, välbefinnande och träning ligger mig varmt om hjärtat. Med min blogg hoppas jag kunna inspirera och motivera er till att våga prova nya utmaningar i köket. Har ni frågor/synpunkter, tveka inte att höra av er till min mail, Maria_9107@hotmail.se Kärlek, Maria

RSS 2.0