Choklad- och hasselnötschia toppat med kokoskräm.

publicerat i Fika, Frukost, Mellanmål;
Hej finisar!
Häromdagen åt jag en himla god chokladig & nötig chiapudding toppat med lite tjock kokosmjölk (låtit den stå i kylen över natten, köpt på Hemköp).
 
Choklad- och hasselnötschia
Ingredienser:
  • 3 msk chiafrön
  • 2 dl havredryck
  • 1-2 tsk hasselnötssmör (alternativt annat frö/nötsmör)
  • 1/2-1 tsk lönnsirap (valfritt, mer eller mindre beroende på hur sött ni vill ha det)
  • 1/2-1 tsk rå kakao 
Blanda runt ordentligt. Efter en liten stund kan du blanda runt igen då alla chiafröna lätt lägger sig i botten. Låt stå i kyl över natten eller en stund. På morgonen blandar jag runt allt igen. Jag toppade med krämig kokosmjölk, havtorn, lite mer nötsmör, kokoschips + kakaonibs (toppade med banan efteråt när bilden tagits också hehe).
 
 
Trevlig helg!
Kram på er! 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Ser supergott ut måste testas här hemma 😀

Svar: Vad glad jag blir att höra, tack!! :) gör gärna det & återkom gärna sen och berätta vad du tyckte!
Maria Gregorioff

2:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Men mums!!

Svar: Tack snälla! :)
Maria Gregorioff

Kommentera inlägget här :