Choklad- och hasselnötschia toppat med kokoskräm.

Hej finisar!
Häromdagen åt jag en himla god chokladig & nötig chiapudding toppat med lite tjock kokosmjölk (låtit den stå i kylen över natten, köpt på Hemköp).
 
Choklad- och hasselnötschia
Ingredienser:
  • 3 msk chiafrön
  • 2 dl havredryck
  • 1-2 tsk hasselnötssmör (alternativt annat frö/nötsmör)
  • 1/2-1 tsk lönnsirap (valfritt, mer eller mindre beroende på hur sött ni vill ha det)
  • 1/2-1 tsk rå kakao 
Blanda runt ordentligt. Efter en liten stund kan du blanda runt igen då alla chiafröna lätt lägger sig i botten. Låt stå i kyl över natten eller en stund. På morgonen blandar jag runt allt igen. Jag toppade med krämig kokosmjölk, havtorn, lite mer nötsmör, kokoschips + kakaonibs (toppade med banan efteråt när bilden tagits också hehe).
 
 
Trevlig helg!
Kram på er! 
Sandra
2018-05-04 @ 12:11:45

Ser supergott ut måste testas här hemma 😀

Svar: Vad glad jag blir att höra, tack!! :) gör gärna det & återkom gärna sen och berätta vad du tyckte!
Maria Gregorioff

Angelica Wåhlin
2018-05-04 @ 14:44:02
URL: http://angelicawahlin.se/

Men mums!!

Svar: Tack snälla! :)
Maria Gregorioff




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vad roligt att just du hittat hit! Jag är en 26-årig tjej som är uppvuxen i Skåne. . Naturlig mat, välbefinnande och träning ligger mig varmt om hjärtat. Med min blogg hoppas jag kunna inspirera och motivera er till att våga prova nya utmaningar i köket. Har ni frågor/synpunkter, tveka inte att höra av er till min mail, Maria_9107@hotmail.se Kärlek, Maria

RSS 2.0