Påsk. 💛

publicerat i
Hejsan finisar! 
Har varit lite off här, har varit hemma hos mina föräldrar, ätit gott, firat påsk med nära och kära och bara myst en massa! Jag bakade med mig en himla smarrig påsktårta (receptet på den har jag hittat i "Hello Green" kokboken, den är vegansk och utan vitt socker. Rekommenderar er verkligen att köpa den boken, så himla många bra recept!)
Eftersom att det är påsk gjorde jag även egna hemmagjorda små kycklingar som jag sedan dekorerade tårtan med. Dom blev så himla söta tycker jag!
Recept och inspiration på dom har jag fått från Erica och recept på dom hittar ni här. Jag gjorde dock mindre sats, men prova er fram för att se hur mycket ni vill ha av ingredienserna. 
 
Förresten!!!! 
Jag har helt glömt bort att berätta en superduperkul och spännande grej jag ska börja med imorgon! Jag ska nämligen börja att följa ett detox/kostschema de närmsta 6 veckorna (med början imorgon redan).
Jag har valt att endast äta vegansk mat för att se hur min kropp reagerar och mår. Jag har titt som tätt lite problem med min mage såsom uppsvälldhet och liknande så ska bli så kul att se hur allt kommer att gå! De två första veckorna blir detox och de resterande 4 veckorna blir kostschema med växtbaserad mat, mycket grönt och sånt härligt!! Jag kommer såklart att berätta för er hur det går för mig och kommentera gärna om ni har några frågor!
Detta program har jag hittat hos superduktiga Sassa Asli, klicka här för att läsa mer om det om ni är nyfikna! 
 
 
 
 
Hoppas ni får en fortsatt mysig söndagskväll och att ni har/haft en mysig påsk!
Kramar ❤