Idag firar vi Sveriges nationaldag, wiho! Snart dags för mig att sticka iväg & jobba & fira lite på jobb med härlig mat & goda desserter (rawfoodhouse i Malmö!)
Efter ett träningspass gjorde jag mig en blå- och gul nicecream dagen till ära, superenkel!!!
Då jag inte hade fryst banan i förväg blev den inte lika "glassig" som jag velat men aja, smaken som är viktigast! Hehe.
Blå nicecream
Ingredienser:
- 1 banan (gärna fryst)
- 2 dl fryst mango
- Ca 2 tsk blått spirulinapulver
- 1/2 avokado
Mixa!
Gul nicecream
Ingredienser:
- 1 banan (gärna fryst)
- 2 dl fryst mango
Mixa!
Jag serverade min nicecream i en urgröpt ananas & toppade med jordgubbar (från Malmö!!! Wiho!), hallon, små bitar utav en nötbar (från märket paulún) & kokoschips.
Firar ni idag?💛💙